Árfolyam   |  
Hasznos   |   Kedvezmények   |   Hírlevél   |   Prospektus   |   Elérhetőségeink   |   Viszonteladóink   |   Viszonteladóknak
Egyiptom
FŐOLDAL EGYIPTOM JORDÁNIA IZRAEL CIPRUS TÖRÖKORSZÁG GÖRÖGORSZÁG MALLORCA THAIFÖLD KÖRUTAK
Repülőjegy foglalás
Prospektus
TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE?
Kérje INGYENES segítségünket!
Adja meg telefonszámát, INGYEN visszahívjuk!
Válasszon országot!
Válasszon régiót!
Válasszon szállodát!
Mikor szeretne utazni?
Kérdései:
Honnan hallott irodánkról?

Ingyenes értesítőt kérek az akciókról!
ELKÜLD!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Egyéb leíró oldalakKoncert Jordániában 2012A MAGNA CUM LAUDE ÉLMÉNYBESZÁMOLÓJA

Egy remek hetet tölthettünk Jordániában az Anubis Travel szervezésében. Fontos az ilyen csapatépítés, mert a fesztivál-szezonban nagyon feszes a munkabeosztásunk és nem jut idő a közös pihenésre.

Az utazási iroda egy új kezdeményezését nagy örömmel fogadtuk, amelynek értelmében a páratlan kincseket rejtő ország felfedezése mellett erre az útra befizetők egyik estéje még egy bónusz ajándékkal is gazdagodott.

Több közreműködővel közösen egy - remélhetően hagyományteremtő - koncertet adtunk a történelmi Jerash római amfiteátrumában. Azt gondolom számunkra, a szintén fellépő Illényi Katica, Pflum Orsi és Somogyi András, no és persze az utazáson résztvevő vendégeknek is egy életre szóló és meghatározó koncertélményt jelentett ez az este. A nagyszerű állapotú, gyönyörű színházba az Anubis Travel csodálatos körülményeket teremtett. A nagyszerű hang és fénytechnika megtette hatását. Hol színes, hol sejtelmes hangulatban több ezer éves falak közt a közel-keleten magyarokkal közösen énekelni a Pálinka dalt, vagy a Vidéki sanzont, többször is könnybe lábasztotta a szemünket. A távolból néha áthallatszó „imára hívás” is éreztette, hogy más világban járunk és játszunk. Ez az este egy külön polcra került a szívünkben.

A legtöbben közülünk még sosem jártak Jordániában, így hatalmas élményeket gyűjthettünk a következő napokban. Az utazási iroda folyamatosan magas színvonalon tartott minket ellátás és szállás tekintetében, illetve gondoskodott a programjainkról. Néhányan ellátogattunk Jeruzsálembe, de a Holt tenger, Petra, Wadi Rum és a Vörös tenger is mind olyan látványosságokat nyújtott, amikért látni kellene mindenkinek ezt a gyönyörű országot.

Amikor tehetjük mi is szeretünk utazni, de muzsikusként a zene az életünk. Ezért is volt különleges ez a hét. Hálásak vagyunk Ahmed Bahgat-nak és az Anubis minden dolgozójának hogy létrehozták ezt az eseményt és hogy mi a részesei lehettünk. Soha el nem felejtjük.

Magna Cum Laude

ELÉRHETŐSÉGEINK
Anubis Travel Utazási Iroda  |  1024 Budapest, Kis Rókus utca 1.  |  Telefon: (1) 213-9693, Fax: (1) 201-6994  |  E-mail: info@anubistravel.hu  |  MKEH: U-000186/2002
NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 9:00-18:00  |  Szombat-Vasárnap: Zárva
VISZONTELADÓ PARTNEREINK
Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.
Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.
Üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, hajóút, hétvége, repülő, repülőjegy, charter, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, El Gouna, Makadi Bay, Nílus, Jordánia, Aqaba, Holt-tenger, Tala Bay, Dead Sea, Marina Plaza, Mina, Dead Sea Spa, Aqaba Gulf, Mövenpick, Days Inn, Sunrise, Beach, Club, Aqua Park, Sea Gull, Sea Star, Steigenberger, Sunny Days, Laguna Vista, Savoy, Oriental, Le Pacha Cataract, Sonesta, Izrael, Szentföld, Szíria, Thaiföld, Phuket, Bangkok
Anubis Travel © 2012 Minden jog fenntartva!  |  Oldaltérkép
Logok VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA
 
Kedves Utasaink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánkban a mai napon 08:00 és 16:00 óra között ELMŰ karbantartás miatt áramszünet van. Ez idő alatt mind a telefonos, illetve a személyes ügyintézés sajnos szünetelni kényszerül.
Köszönjük megértésüket!

Anubis Travel