Árfolyam   |  
Hasznos   |   Kedvezmények   |   Hírlevél   |   Prospektus   |   Elérhetőségeink   |   Viszonteladóink   |   Viszonteladóknak
Egyiptom
FŐOLDAL EGYIPTOM JORDÁNIA IZRAEL CIPRUS TÖRÖKORSZÁG GÖRÖGORSZÁG MALLORCA THAIFÖLD KÖRUTAK
Repülőjegy foglalás
Prospektus
TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE?
Kérje INGYENES segítségünket!
Adja meg telefonszámát, INGYEN visszahívjuk!
Válasszon országot!
Válasszon régiót!
Válasszon szállodát!
Mikor szeretne utazni?
Kérdései:
Honnan hallott irodánkról?

Ingyenes értesítőt kérek az akciókról!
ELKÜLD!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Egyéb leíró oldalakKONCERT JORDÁNIÁBAN 2012
KÉPGALÉRIA

Éneklő vándor 1.

Néhány napja landolt irodánk charterjárata, melynek fedélzetén hazaérkezett Jordániából a Magna Cum Laude zenekar, Illényi Katica hegedűművész, Pflum Orsi énekesnő és Somogyi András humorista, akik a jordániai Jerashban egy egyedülálló előadás keretében léptek fel.

Tekintse meg videónkat:

„Éneklő vándor” névre hallgató új programunk első állomása ragyogóan sikerült. A november 1-jén megrendezett koncertről csak és kizárólag a legmagasabb fokú jelzőkkel lehet beszélni, hiszen a fellépők mindegyike megcsillantotta zsenialitását a színpadon. A majd 4 órás program alatt igazi katarzist élhettek át a jelenlévők, kacaghattunk Somogyi András poénjain, áhítattal hallgathattuk Illényi Katica hegedűjátékát és csodálatos énekhangját, valamint bulizhattunk a Magna Cum Laude legjobb slágereire, melynek különleges akusztikus verzióját adták elő a közel 2000 éves színház falai között. Pflum Orsi - aki egyben az est műsorvezetői teendőit is ellátta - csodálatos produkciója még inkább színesítette a programot.

Az „Éneklő vándor” című produkció különlegessége abban rejlik, hogy az elsőrangú magyar művészeket, egyedülálló történelmi helyszínen csodálhatják meg az utasok, akik így a nyaralás során egy színvonalas kulturális élményben is részesülhetnek. Az első koncert helyszíne a jerashi ókori színház volt, mely már Önmagában is egyediséget kölcsönzött a fantasztikus estnek. A művészek egytől egyig meghatottan álltak a színpadon, bevallásuk szerint számukra is kivételes élmény egy ilyen egyedülálló, több ezer éves helyszínen fellépni.

Azon túl, hogy egy fantasztikus koncerten vehettek részt vendégeink, egy egész hetet tölthettek el a Magna Cum Laude tagjai, Illényi Katica, Pflum Orsi és Somogyi András társaságában. A fellépők az Anubis Travel legnépszerűbb szállodáiban laktak, így a nyaralás során a vendégek lépten nyomon találkozhattak kedvenceikkel a szálloda éttermében, a különböző fakultatív kirándulásokon, a Holt-tenger partján, vagy éppen az aqabai Hotel Marina Plaza szálloda medencéjében. Szívből reméljük, hogy nagy élményt jelentett minden vendégünknek az egyedülálló nyaralás.

Köszönjük valamennyi fellépőnek, és minden kedves utasunknak, akik osztoztak velünk a kivételes program élményében!
Nagyítható galéria az oldal tetején!

ELÉRHETŐSÉGEINK
Anubis Travel Utazási Iroda  |  1024 Budapest, Kis Rókus utca 1.  |  Telefon: (1) 213-9693, Fax: (1) 201-6994  |  E-mail: info@anubistravel.hu  |  MKEH: U-000186/2002
NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 9:00-18:00  |  Szombat-Vasárnap: Zárva
VISZONTELADÓ PARTNEREINK
Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.
Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.
Üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, hajóút, hétvége, repülő, repülőjegy, charter, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, El Gouna, Makadi Bay, Nílus, Jordánia, Aqaba, Holt-tenger, Tala Bay, Dead Sea, Marina Plaza, Mina, Dead Sea Spa, Aqaba Gulf, Mövenpick, Days Inn, Sunrise, Beach, Club, Aqua Park, Sea Gull, Sea Star, Steigenberger, Sunny Days, Laguna Vista, Savoy, Oriental, Le Pacha Cataract, Sonesta, Izrael, Szentföld, Szíria, Thaiföld, Phuket, Bangkok
Anubis Travel © 2012 Minden jog fenntartva!  |  Oldaltérkép
Logok VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA
 
Kedves Utasaink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánkban a mai napon 08:00 és 16:00 óra között ELMŰ karbantartás miatt áramszünet van. Ez idő alatt mind a telefonos, illetve a személyes ügyintézés sajnos szünetelni kényszerül.
Köszönjük megértésüket!

Anubis Travel